November 8, 2019

Η αγγελία έχει κλείσει!

Η People Behind αναζητά άτομο με εμπειρία στο συντονισμό θεατρικών ομάδων για 5μηνη εργασία με δύο διαφορετικές ομάδες ατόμων άνω των 65 ετών.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Εμπειρία στο συντονισμό θεατρικών ομάδων από 2 χρόνια και πάνω

  • Απόφοιτος...

October 8, 2019

Η Πάμελα, πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Τρίτης Ηλικίας στο Fulham & Hammersmith του Λονδίνου, μας υποδέχθηκε με μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά!

Μας σύστησε στο διοικητικό συμβούλιο και όλοι μαζί περιμέναμε τα υπόλοιπα μέλη να έρθουν στην αίθουσα της εκκλησίας...

September 30, 2019

Πρόκειται για έναν νέο χώρο στο κέντρο της πόλης, όπου άτομα άνω των 65 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν δωρεάν αλλά και να υλοποιούν οι ίδιοι μαθήματα και δράσεις.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ενεργοποίηση του πληθυσμού 65+, προωθώντας την Υγιή και...

June 6, 2019

Ο κύκλος του Εργαστηρίου Έκφρασης 65+ που ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο σε συνεργασία με το Επίκεντρο της ActionAid Hellas κλείνει για φέτος με τη θεατρική παράσταση «Τσέχωφ 65+» το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 19:00.

Ρένα, Δώρα, Τάσος, Άρτεμις, Μαρία, Παναγιώτης, Μαρία και Nico...

March 7, 2019

Τη δεκαετία του 1970 οι γυναίκες σταματούσαν να εργάζονται για να φροντίσουν την οικογένειά τους.


Σήμερα το 44% των Ευρωπαίων πολιτών πιστεύει ότι ο σημαντικότερος ρόλος της γυναίκας είναι "να φροντίζει το σπίτι και την οικογένειά της".


Τελικά, μήπως η ισότητα στην εργ...

February 6, 2019

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος NG Europe γνωρίσαμε τις καλές πρακτικές άλλων χωρών στο πεδίο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και κάναμε ένα ακόμα βήμα για τη βελτίωσή μας.

 Photo: NGEurope Facebook Page

Το NG Europe, είναι ένα διεθνές έργο ERASMUS+ που ενισχύ...

February 5, 2019

Με μεγάλη χαρά θα συμμετέχουμε κι εμείς στη θερμοκοιτίδα του HIGGS για τους επόμενους 12 μήνες. Μέσα από τη διαδικασία του Incubator θα διαμορφώσουμε τη στρατηγική μας για τα επόμενα χρόνια ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες αξιόπιστες με πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες...

November 3, 2018

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ορίσει τη σημερινή ημέρα ( 3 Νοεμβρίου) ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Ισότητας των Αμοιβών, για να μας θυμίζει ότι το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των δύο φύλων παραμένει στάσιμο τουλάχιστον εδώ και τέσσερα χρόνια.

Τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είναι ιδιαίτε...

October 12, 2018

Ο ΕΛΚΕ ΕΑΠ και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες και Καινοτομική Επιχειρηματικότητα στον Ακαδημαϊκό Χώρο», η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 17/10/2018 και ώρα 17:00-20:00 στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στην Αθήνα- Γ...

October 4, 2018

Κορίτσια και αγόρια άνω των 65 ετών,


σας καλούμε να συμμετέχετε κι εσείς στο πρόγραμμα "5 μέρες στο Μουσείο" που διοργανώνεται από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου στην Τεχνόπολη από τη Δευτέρα 15 έως την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, 09.00-13.00.

Εκεί θα έρθετε σε επαφή με:...

Please reload

Featured Posts

Η People Behind στο Πανεπιστήμιο Τρίτης Ηλικίας του Hammersmith & Fulham του Λονδίνου

1/10
Please reload

Archive
Please reload

© 2017 PEOPLE BEHIND