Φέρτε τη γιαγιά και τον παππού σας για Facebook


Είσαι φοιτήτρια ή φοιτητής και θέλεις να μιλάς πιο συχνά δωρεάν με την γιαγιά ή τον παππού σου;

Θέλεις να δεις αν μπορείς να κάνεις μαζί τους Facetime, να σου στέλνουν stickers και GIFs ή να βγάζουν και να κοινοποιούν selfie με το τάμπλετ τους;

Πείσε τους να έρθουν στα μαθήματα Facebook 65+ που πραγματοποιεί η οργάνωση People Behind στο Innovathens!

Μέσα σε 10 εντελώς δωρεάν μαθήματα άτομα Τρίτης Ηλικίας θα εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και θα γίνουν μέρος της ψηφιακής κουλτούρας της σύγχρονης εποχής.

Θα μάθουν να χρησιμοποιούν το tablet, να αναζητούν χρήσιμες πληροφορίες στο Internet, θα δημιουργήσουν το δικό τους λογαριασμό στο Facebook, θα βγάλουν selfies και video με το κινητό, θα κάνουν posts και βιντεοκλήσεις.

Τα μαθήματα προσφέρονται από την οργάνωση People Behind στο πλαίσιο του φεστιβάλ Digital Citizen.

Το Digital Citizen είναι ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή γνώση που διοργανώνει το INNOVATHENS powered by Samsung, από το Μάιο έως και το Δεκέμβριο του 2018, και περιλαμβάνει workshops, συζητήσεις, ομιλίες και ημερίδες και 4 ενότητες με 4 διαφορετικές θεματικές: Digital Skills, Digital Safety, Public Opinion & Social Media και Data Journalism & Fake News.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

*Στη διάρκεια του εργαστηρίου δεν παρέχονται ηλεκτρονικές συσκευές. Για την παρακολούθηση είναι απαραίτητο ο κάθε συμμετέχοντας να έχει δικό του τάμπλετ.