top of page

Η επιχειρηματικότητα είναι γυναικεία υπόθεση;


Συζητήσεις, προβληματισμούς και εποικοδομητικές διαφωνίες προκάλεσαν οι τέσσερεις γυναίκες επιχειρηματίες που παρουσίασαν τις δραστηριότητές τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης "Η επιχειρηματικότητα είναι γένους θηλυκού" που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας - Patras Innovation Quest (Patras IQ).

Στην εκδήλωση πήραν μέρος η Ελένη Γώγου από το Natural Food Additives, η Μαρία Αστερίου και η Μαρία Ηλιοπούλου από την οργάνωση People Behind καθώς και η Ελπίδα Κόκκοτα από το MeXOXO, ενώ τον συντονισμό είχε ο Σπύρος Αρσένης, συντονιστής του προγράμματος NBG Business Seeds.

Η οργάνωση People Behind, η οποία συμμετείχε στο Patras IQ ως νικήτρια ομάδα στον διαγωνισμό "Ανοιχτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες" από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, παρουσίασε την μέχρι τώρα δραστηριότητά της, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της συζήτησης στην αναγκαιότητα για ισότητα των φύλων στην αγορά εργασίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της People Behind με τίτλο Women's Voice, από το 42:30 μέχρι το 1:01:15 στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το Patras IQ πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, το Επιμελητήριο Αχαΐας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας.


bottom of page