top of page

Senior Mentor, μια πλατφόρμα για ηλικιωμένους εθελοντές και μέντορες

Έχετε σκεφτεί ποτέ να εντάξετε άτομα Τρίτης Ηλικίας στην ομάδα σας;

Αναζητάτε μια συμβουλή από έναν μεγαλύτερο που έχει εμπειρία στον τομέα της δραστηριότητάς σας;

​Θέλετε να προσελκύσετε στοχευμένα εθελοντές ηλικιωμένους για τις δράσεις σας;

​Η πλατφόρμα Senior Mentor καταγράφει εξατομικευμένα τις ικανότητες, τους τομείς δραστηριοποίησης και την εμπειρία ατόμων Τρίτης Ηλικίας (65+) και προσφέρει την δυνατότητα σε ομάδες, κοινωνικές και τουριστικές επιχειρήσεις, ΜΚΟ, αλλά και σε μεμονωμένα άτομα που θέλουν να υλοποιήσουν τις ιδέες τους να βρουν τον κατάλληλο για εκείνους ηλικιωμένο μέντορα / εθελοντή.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα να δημιουργηθούν ομάδες εργασίας από ηλικιωμένους, οι οποίοι θα εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες μιας ομάδας / επιχείρησης, ή ακόμη να συνεισφέρουν ενεργά στην υλοποίηση ενός project ή μιας ιδέας.

Οι ηλικιωμένοι μπορούν να γίνουν μέλη μιας ομάδας και βασικός παράγοντας στην ανάπτυξη ενός οργανισμού ή στην υλοποίηση μιας ιδέας λειτουργώντας ενεργητικά, συμβουλευτικά ή / και παρέχοντας καθοδήγηση σε νέους επιχειρηματίες, ομάδες ή άτομα.

Η ψηφιακή αυτή πλατφόρμα γίνεται το κανάλι στο οποίο το πιο παραγωγικό τμήμα της κοινωνίας συνδέεται και συνεργάζεται με μια συνεχώς αυξανόμενη κοινωνική ομάδα σε μια εποχή τεράστιας δημογραφικής αλλαγής.

Η καταγραφή των εμπειριών, των ικανοτήτων και ενδιαφερόντων των ηλικιωμένων έχει ήδη ξεκινήσει!

Το νέο αυτό project εντάσσεται στο πρόγραμμα Grand Voice, το οποίο αναγνωρίζοντας τη γήρανση του παγκόσμιου πληθυσμού ως σημαντική ευκαιρία για οικονομική ανάπτυξη, ενισχύει τις σχέσεις μεταξύ των γενεών και προωθεί την ενεργό και υγιή γήρανση.

bottom of page